postabontás

2020.06.02. 13:38

Elvették a gyerekektől a játszóteret Gyárvárosban

Igen! Játszanak az gyerekekkel, azaz elveszik a lehetőséget még a játékterüktől is. A Puskin téren lévő játszóteret minden előzetes tájékoztatás nélkül szó szerint a földdel tették egyenlővé. Nem maradt belőle semmi, azaz csak a füves terület – írja olvasónk.

Forrás: Shutterstock

Fotó: smallblackcat

Hogy miért? Ezt csak a megszüntetését kiadó tudhatja. Vagy „szó szerint vette”, hogy a koronavírus miatt ne játszanak a gyerekek?

Hát, azért tájékoztatnánk az „illetékes elvtársat”, hogy nemcsak gyerekek vették igénybe játékra a teret, hanem a Gyárvárosi Iskola tanulói is. Ugyanis az iskola „tornaszobának” volt kénytelen használni rendszeresen, mivel az intézmény nem rendelkezik tornacsarnokkal. És ugye a diákok egészséges testmozgása és a kötelező testnevelési óraszám biztosítása csak így oldható meg.

Kérjük a tisztelt képviselőt és az önkormányzatot, hogy sürgősen tegyen meg mindent a játszótér és a kellemetlen kényszerű testnevelés visszaállítása érdekében.

Talán még időben szólunk! Szeptemberig legalábbis még van idő! De a gyerekek már most is játszanának, mert már szabad – lenne, ha lenne hol és mivel!

És kérjük legalább tájékoztassanak! De jobb lenne inkább, ha cselekednének!

Egy gyárvárosi nagypapa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában