postabontás

2020.08.24. 15:02

Miért tart sokáig a buszöböl javítása? – kérdezi olvasónk

Nagyjából hat hete olvastam a Dunántúli Naplóban, hogy a javítani fogják a buszöblöt a Kórház téren, ami másfél hónapig tart majd – kezdi levélírónk.

A Garay utca Kórház tér felőli bejáratát lezárják, és az utca kétirányú lesz. Egyszerűen nem tudtam megérteni, hogy ennek a kis területnek a javítása miért tart ilyen hosszú ideig. Aztán lassan rájöttem. A Biokom kiadta a munkát egy alvállalkozónak, aki nekikezdett a feladatnak. Három napig folyt a munka, majd elmentek négy hét szabadságra, és a hét elején kezdték folytatni. Arcátlanságnak tartom ezt a logisztikát. A buszmegálló négy hétre a semmiért került arrébb, a Garay utcán pedig az autók 50-60-nal száguldoznak jobbra-balra – azelőtt legalább csak egy irányba száguldottak. Ha a Biokom kiad egy munkát egy alvállalkozónak, akkor kötelessége lenne utánanézni, hogy az hogyan csinálja. Úgy látszik, Pécsett semmiféle ellenőrzés nincs. Mindenki azt csinál, amit akar.

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában