Postabontás

2021.07.04. 13:41

Olvasói levél: szabadidőpark lehetne a Fema helyén

Nem tartom jó ötletnek a felvetést, hogy a hajdani Fema helyén parkoló épüljön – kezdte levelét olvasónk.

Dunántúli Napló

Fotó: Borsos Zsanett

Az, hogy néhány kamionos alkalmasnak tartja a területet hosszabb pihenő megtartására, még nem elég indok arra, hogy egy hatalmas betonplaccot hozzunk létre, esetleg néhány vendéglátó egységgel kiegészítve. A kertvárosiak parkolási problémájára se jelentene megoldást, és én nem hiszek abban, hogy sokan lennének, akik P + R parkolóként használnák. Mert az emberek kényelmesek.

https://www.bama.hu/helyi-ertek/postabontas/a-fema-helyen-epulhetne-parkolo-veti-fel-olvasonk-3907268/

Mindenütt a bejáratnál szeretnének csak kiszállni az autóikból. Amit nem tartok ugyan helyesnek, sajnos mégis ez az általános. Nem fogják azért a város szélén hagyni az autóikat, hogy aztán bebuszozzanak a városközpontba. Zöldterület. Fák, növények, esetleg egy nagyobb játszótér vagy szabadidőpark. Ennek lenne a hajdani Fema területén szerintem létjogosultsága. A területet beépíteni se lenne célszerű, hiszen így is betonrengetegnek mondhatjuk Kertvárost.

Éppen ezért lenne sokkal inkább indokolt egy szép zöldterület kialakítása, semmint minden szabad területre parkoló vagy házak építése.

K. I.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!