Postabontás

2022.08.25. 08:12

Undorító állapotban van a mellékhelyiség - szörnyülködik olvasónk

Dunántúli Napló

Fotó: Shutterstock

Augusztus 19-én a pécsi Árkád mosdójában jártam – elképesztő állapotokkal szembesültem. A takarítás teljes hiányának nyomai voltak felfedezhetők a helyiségben. 

Rendkívül felháborítónak tartom, hogy miután több ezer forintot elkölt valaki a bevásárlóközpontban, ezek az állapotok várják a férfivécében. A nőiben – ismerőseim elmondás szerint – állítólag ajtók is hiányoznak. Ennél magasabb színvonalú szoláltatást várnánk! 

Az alternatíva a mozgáskorlátozott vécé volt, de ott meg bármikor rányithatják az ajtót az emberre, mert a zár egy ötforintossal kinyitható. Amikor ugyanis elkértem a kulcsot a mozgáskorlátozott vécéhez, egy ötforintost rakott le elém a takarító, és közölte, hogy ezzel nyithatom az ajtót. Lefagytam, majd elővettem a saját érmémet. Távoztam, elmentem az információs pulthoz, és a szolgálatban lévő hölgy elmondta – elpirulva a kellemetlenségtől –, hogy tudnak a problémáról. Ezek a körülmények már veszélyesek a vásárlók egészségére. Nem beszélve a graffitis falakról, a nem működő csapokról és az egyéb műszaki meghibásodásokról. 

K. S. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!