Lehet, hogy átvernek?

2022.11.22. 08:09

Biztos, hogy akciós a szaloncukor – ennyiért?! - mérgelődik olvasónk

Lassan kopogtat a karácsony, az üzletekben megjelentek a szaloncukrok. Az áraik viszont sokaknál kicsapták a biztosítékot.

bama.hu

– Mindenféle akciókkal csalogatják a vásárlókat az üzletek. A szaloncukor ára, ami felkeltette a figyelmemet – írja egyik olvasónk. – Van, ahol akciósan kerül pontosan annyiba, mint amennyiért máshol egyébként normál áron árulják. Ugyanakkor van olyan hely, ahol további 200 forinttal kerül kevesebbe ugyanaz a doboz. Nagyon résen kell lenni, mert a nem akciós ár és a legolcsóbb helyen kínált ár között majdnem 500 forint a különbség. Ráadásul 
a kiszerelés mennyisége is csökkent tavaly óta – a doboz első ránézésre nem változott, de kisebb és kevesebb édességet is tartalmaz.

– A szaloncukor ára között üzlettől függően több száz forint lehet az eltérés, és sajnos a csokoládémikulások esetében se sokkal jobb a helyzet 

– véli egy másik olvasónk. – Ha több száz forintról nem is, de egy egészen kisméretű figura esetében is akár száz forint lehet a különbség. Lassan nem csinálunk mást, mint egyik boltból megyünk a másikba, hogy mindenből a legjobb árfekvésűt tudjuk megvenni.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!