Postabontás

2022.11.03. 08:10

Nem zárhat be a Honvéd téri posta! - véli olvasónk

A hétfői DN-ben olvastam, hogy ideglenesen bezárnak kilenc pécsi postahivatalt.

bama.hu

Fotó: Kiss János

Nagyon sajnálom, hogy a Honvéd téri postára is lakat kerül. Tudom, hogy sok olyan embert fog érinteni, aki idős és mozgássérült. Én is közéjük tartozom, és nem értek egyet a döntéssel. Kertvárosban ez az egyetlen posta, ahol parkoláshoz elegendő hely áll rendelkezésre. Itt meg lehet állni a posta előtt és 5 méter gyaloglás után már bent is vagyunk. Az Esztergályos utcai hivatal megközelítése sem kedvez a mozgássérülteknek. 

A Varsány utcai postához közel sem lehet parkolóhelyet találni. A közeli élelmiszerüzlet mögött pedig foglaltak a parkolóhelyek. Gondolt-e valaki arra, hogy mivel jár, ha a Honvéd téri posta bezár. Az Illyés Gyula utcai és a Honvéd téri forgalma a Varsány utcai postát terheli, ahol eddig is sokat kellett várakozni. Nehéz lesz azoknak a helyzete, akiknek az Illyés Gyula utcából és a régi kertvárosból autó nélkül kell eljutni másik postára. Én ezért tisztelettel, szépen kérem Pécs város polgármesterét és képviselőit, hogy vétózzák meg a posta döntését és ne zárják be a Honvéd téri hivatalt. Nagyon remélem, hogy átérzik a sok idős és mozgássérült ember helyzetét, és meghallják a kérést!

S. L. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!