Felértékelődik a jótékonyság

2022.12.22. 14:17

Az önkormányzat is segít ajándékkal sok helyen

W. K.

Fotó: Flajsz Péter

Több település önkormányzata is élelmiszercsomaggal lepte meg a helybélieket, van, ahol viszont hiába várják az ajándékot - írják olvasóink. 

- Az internetes közösségi oldalakon látom, hogy ismerőseim, akik más falvakban élnek, milyen gazdag ajándékcsomagokat kaptak az önkormányzatuktól - írta egy olvasónk. - Húst, kolbászt, lisztet, étolajat, tésztát, cukrot, édességet, mindent, amire a karácsonyi ünnepi asztalon szükség lehet. - Egy ilyen ajándék mindenkinek nagyon jól jön ezekben a nehéz időkben. Ismerőseim örömének természetesen örülve, de mellette kicsit irigykedve is olvasom a bejegyzéseiket. Mert a mi falunkban ilyen szép karácsonyi meglepetésre sajnos nem számíthatunk - panaszolta. - Jó lenne tudni, hogy mitől függ, hogy egy önkormányzat szán -e erre, a sokaknak komoly segítséget jelentő támogatásra pénzt vagy sem - zárta sorait olvasónk.

Egy másik olvasónk köszönetét fejezte ki lapunkon keresztül. - Hálásan köszönöm a szavai polgármesterasszonynak azt a sok élelmiszert, háztartási kelléket, amit szerdán kaptam. Felemelni is alig tudtam a csomagot, olyan sok minden volt benne. Megtudtam, hogy egyenként 18 ezer forint értékben készültek ezek a csomagok, amiket a falunkban kiosztottak. Hálából én csak köszönetet tudok mondani, és kívánok kellemes karácsonyi ünnepeket és gazdag Újévet mindenkinek, aki az ajándékok ötletének jóváhagyásában, a csomagok összeállításában részt vett - írta köszönő sorait előfizetőnk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában