Sokan hiányolják a szórólapokat

2023.01.20. 20:12

Az idősek mondjanak le a kedvezményről?

W. K.

Fotó: Löffler Péter

Az akciós szórólapokat sokan hiányolják.

 - Teljesen igazat adok olvasótársamnak, aki hiányolja a szórólapokat a postaládájából. Én fel is hívtam az egyik üzletlánc központját, ahol megtudtam, hogy ezeket a kiadványokat megszüntették. Az akciós kínálatot csak interneten lehet megnézni. Amit én koromnál fogva nem használok. Nincs türelmem a számítógépet, vagy az okostelefont nyomkodni. Ránk, idősekre nem gondol senki?!

 - tette szóvá olvasónk. 

Más egyéb kellemetlenségekre is felhívja a figyelmet:

 - Az akciós szórólapokat én is hiányolom. Nincs az se rendjén, hogy csak mobiltelefonra letöltött alkalmazással lehet kedvezményekhez hozzájutni egyes üzletekben. Nem kellene effajta módszerekkel a digitális világ felé terelni a vásárlókat. Én harminc évet töltöttem számítógép előtt, a munkaidőmben. A látásom az idők folyamán megromlott.  Kíváncsi vagyok, hogy a mai fiatalok, akik szinte az egész életüket a telefonok, tabletek, számítógépek monitorjai előtt töltik, milyen szemkárosodással élik majd idősebb napjaikat. Nincsenek jó előérzeteim! 

- írta előfizetőnk. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!