Postabontás

2023.01.27. 19:07

Az utca nemcsak névtelen, hanem gazdátlan is - mondja el véleményét olvasónk

A minap a Névtelen utcába kellett mennem egy boltba. Jól ismerem az utcát, mert rendszeresen az itt található egyik szaküzletben vásárolunk.

bama.hu

Fotó: 1take1shot

A bolt széles árukészlettel és kedves kiszolgálással elnyerte tetszésünket, ezért járunk ide. 
De! A megközelítés – bár nem is volt még tél – sajnos borzasztó. Egyszerűen akár gyalogosan, akár gépkocsival szinte megközelíthetetlen! Nem tudom, hogy a helyi önkormányzati képviselő járt-e már erre valaha, de most nem ajánlom számára, mert ha autóval megy, minimum defekt, de még tengelytörés részese is lehet. Ha viszont gyalogosan próbálná megközelíteni az üzletet, ajánlanám, hogy legalább használt „munkásruhát” vegyen fel, mert a sáros, és ha még jön egy gépkocsi is, olajos-sáros fürdetésben lesz része. 

Nem tudom ki a felelős, és gondolom, az itteni – nem kevés – cég fizeti az adót. De hogy ilyen elhagyatott körülmények legyenek, ez a 21. században szégyen! Javasolnám, hogy az ott telephelyes cégek, vállalkozások kérjék az utca átnevezését. Ez kifejezné az állapotot: Gazdátlan Névtelen utca. 
Hogy a Kodály Gimnázium sportlétesítménye és a mögötte lévő labdarúgópálya hogyan elérhető, nem tudom, mert addig nem mentem. 

De ők sem ilyen állapotot érdemelnek! 

Cs. A. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!