Postabontás

2023.01.12. 20:59

Tűlevéltenger borítja a lépcsőházat - panaszolja olvasónk

Nem mindig jutnak el a kidobott karácsonyfák a kukákig - teszik szóvá olvasóink.

W. K.

Illusztráció

Fotó: Török János

- Két helyen is láttam utcán heverő kidobott karácsonyfát szerda délután. Egyet belvárosban, egyet pedig Uránvárosban. Egyik se volt kicsi, és mindegyik a járdán hevert. Titkon azt remélem, hogy éppen előtte dobták ki az ablakból, és amikor én láttam, hogy ott fekszik a fa a földön, akkor a tulajdonosa épp sietett lefelé a lépcsőházban, hogy elhúzza a kukáig. Persze lehet, hogy túlságosan optimista vagyok, és egyszerűen csak kidobták, és ott hagyták - írta észrevételében olvasónk. 

Más azt kifogásolja, hogy a kidobott fák után maradt tűlevelek takarítása marad el. 

- A lépcsőházunkat tűlevéltenger borítja. Vannak, akik egyszerűen ledobják a fát az erkélyről, de vannak, akik inkább lecipelik a lépcsőkön. Utóbbival nem lenne semmi baj, ha a tűleveleket utána össze is söpörnék.

 A minap is arra értem haza, hogy a frissen takarított bejárati rész a lakásom előtt tele volt a fenyő lehullajtott leveleivel. Nem örültem - adott hangot nemtetszésének egy másik olvasónk.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában