Barátja a piacozóknak?

2023.02.19. 20:12

Megoszlanak a vélemények a pécsi vásárcsarnok átláthatóságáról

W. K.

Fotó: Laufer László

Alig találta meg a kijáratot egy idős férfi a minap a pécsi vásárcsarnokban - mikor láttam a bizonytalanságát, megkérdeztem, mit keres, majd odavezettem az ajtóhoz. Mint a férfi mondta: olyan az új vásárcsarnok a számára, mint egy labirintus. Az ajtó miatt, mert nagyon nehéz valóban a kijáratot megtalálni. Biztos, hogy másnak is okoz ez problémát. Az, hogy mennyire nehéz az ajtót kinyitni, szintén nehézség. Nem hiszem, hogy ezeket ne lehetne valahogyan orvosolni. Mert minden egyéb a csarnokban tökéletes: szépek a portékák, az asztalok átláthatók, könnyen megközelíthetők. Csak a be- és kijáratot kellene komfortosabbá, észrevehetőbbé tenni.

Másik olvasónk viszont a vásárcsarnok átláthatóságát dicsérte. 

Úgy vélem, hogy az új vásárcsarnokban sokkal könnyebb eligazodni nemcsak az egyes termékcsoportok és szolgáltatások, hanem az egységesen kialakított elárusító standok között is. Ez lényegesen megkönnyíti a közlekedést, a napi bevásárlást is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!