Zavarják a nyugalmat

2023.02.19. 15:26

Az Expo Centerben minden eddiginél hangosabban dübörgött a zene

Az Expo Centerből hétvégente kiszűrődő dübörgésre, hangzavarra panaszkodnak ismét olvasóink.

W. K.

- Az Expo Centerben minden eddiginél hangosabban dübörgött a zene a mostani hétvégén és elmondhatjuk, hogy ez újabban szinte minden hétvégére jellemző. Érthetetlen, ahogy több ezer ember nyugalma, pihenése semmibe van véve, hiába a kérés, hogy vegyék lejjebb a hangerőt, mert elviselhetetlen ezt a környező panellakásokban hallgatni. Sokan jeleztük már a létesítmény üzemeltetője, és a polgármesteri hivatal felé a problémát, de nem történik semmi, sőt szinte direkt még nagyobb a hangerő mostanában. A környéken lakó emberek nem számítanak a polgármester úrnak, úgy tűnik, nem érdekli az itt élők kérése. Ismételten kérjük, hogy valamilyen megoldás, hangszigetelés stb. végre történjen ez ügyben! - adott hangot felháborodásának olvasónk.

Más a következő gondolatokat fogalmazta meg: - Kertvárosban nagyon sok idős ember él. A házunkban is állandó beszédtéma, hogy sokunkat zavar az Expo Centerből hétvégente kiszűrődő tuc-tuc zene. Persze, a fiatalságnak joga van a szórakozáshoz, de az itt lakóknak meg az éjszakai nyugalomhoz lenne joga. Sokszor a bulikat követően az utcán folytatódik kora reggelig a dajdajozás. Miért nem hallja meg senki az itt élők panaszait? - tette fel a kérdést olvasónk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában