Kaotikus helyzetet teremt

2023.02.18. 11:46

Mi indokolja, hogy a sorompó olyan sokáig le van engedve? - kérdezi olvasónk

A Megyeri úti sorompó sokszor hosszú percekig feltartja az autós forgalmat, bosszankodnak olvasóink.

W. K.

Egyikük  a következőt írta: Legalább öt percig várakoztam a lezárt sorompónál a Mártírok útján a minap, majd megelégelve a helyzetet, a felüljárón át közelítettem meg a Verseny utcát. Mikor átértem, láttam, hogy a sorompó még mindig zárva volt. A kocsisor pedig hosszasan kígyózott mindkét oldalon. Árulja már el valaki, hogy miért kell ilyen hosszú időre elzárni ezt az útvonalat? Mi indokolja, hogy a vonat érkezése előtt tíz perccel a sorompót lecsukják? 

Más előfizetőnk így fogalmazott: - Kaotikus és balesetveszélyes állapotok uralkodnak minden hétköznap délután négy-öt óra körül a Megyeri út és Mártírok útja kereszteződésénél. Amikor zárva a sorompó a Megyeri úton és a Mártírok útján is hatalmasra duzzad a kocsisor. Szombaton reggel se volt jobb a helyzet: 8 óra körül legalább 10 percig kellett várakozni, hogy a sorompó szabad utat engedjen. Nem csoda, ha az autósok idegesek, feszültek emiatt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában