Ráférne a felújítás

2023.03.01. 13:58

Álmok helyett a valós problémákkal kellene foglalkozni a Tüskésréten – véli olvasónk

A Pécsre, Tüskésrétre tervezett akvapark kapcsán többen is szóvá tették: az ottani szabadidőpark rendben tartásával kellene foglalkozni, már az is nagy eredmény lenne.

W. K.

Egy olvasónk a következőképpen fogalmaz: – Komolyan az az önkormányzat dédelget 120 milliárdos akvaparkos álmokat Tüskésrétre, amelyik a város egyetlen 1200 méteres futópályáját sem képes fenntartani, ugyanott?! Esőben a horpadások miatt tócsák alakulnak ki rajta, persze csak azokon a helyeken, ahol a repedéseken nem szivárog el a víz.

Más is kifogásolja a futókör állapotát: – Tüskésrétre nem nagy álmokat kell szövögetni, hanem a meglévő szabadidőparkot kellene megfelelően karbantartani és felújítani. A futókör rendeltetésszerű és biztonságos használatához elengedhetetlenek lennének kisebb-nagyobb javítások. Csak abban bízunk, hogy amint beköszönt az igazi tavasz, a munkákra sor kerül – írta olvasónk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!