Reméljük, nem tart sokáig!

2023.03.31. 13:28

Nem kis próbatétel elé állítja a Szigeti úti beruházás a közlekedőket

A Szigeti úti útlezárás miatt bosszankodnak olvasóink, de a buszközlekedésnek szerencsére nincs akadálya.

W. K.

Fotó: L.L.

- A Szigeti út lezárásával kapcsolatban a pozitívumokat is meg kell említeni - írta egy olvasónk. - Míg elsőre úgy tűnt, hogy a Tiborc utcaiak városba való buszközlekedése ellehetetlenül - amiről a Postabontás rovatban is szó esett -, mostanra a probléma megoldódott. Valamennyi, korábban a Szigeti úton a belváros irányába közlekedő helyi járat a 6-os úton halad most végig, így a Tiborc utcában lakóknak se kell olyan sokat gyalogolniuk a megállókig. Visszafelé pedig a szokásos útvonalon jövünk végig, tehát nincs a korábbiakhoz képest változás. Így már sokkal jobban viselhető az útlezárás - osztotta meg gondolatait. 

Más autósként bosszankodik az útlezárás miatt. - Legalább tíz perccel több időt kell szánni arra, ha például a kovácstelepi városrészbe szeretne valaki eljutni mondjuk a Rókusdomb környékéről. A Szigeti út lezárása miatt az eddig is nagy forgalom a csúcsidőszakban kaotikusnak mondható. A hatos út Uránvárosnál Pécsről kivezető szakasza ugyancsak bosszúság forrása minden délután. A körfogalom túlságosan szűkre méretezett, kétsávos lenne az ideális - osztotta meg véleményét előfizetőnk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában