Nincs vége a mizériának

2023.03.07. 12:30

Olcsóbb lett a sajt, de az igazán jó az volna, ha kapható is lenne - vélekednek olvasóink

Az áruházláncok most a sajtok árának csökkentésével vonzzák a vásárlókat, ezzel kapcsolatban megoszlanak az olvasói vélemények.

W. K.

Fotó: Unger Tamás

- A sajtok árának csökkentésében elindult a verseny: sorra jelentik be a különböző áruházláncok, hogy tartósan olcsóbban kínálják a terméket. Bennem a következő kérdések merültek fel: Ha most ilyen jelentős mértékben tudják csökkenteni az árakat, akkor ezt eddig miért nem tudták megtenni? Talán most ébredtek rá arra, hogy a sajt is a megfizethetetlen kategóriába került? Az árak csökkentését kezdték a vajjal, majd jött a sajt. Viszont hatósági áras tejet továbbra se lehet kapni. A tej árát miért nem csökkentik? - tette fel a kérdést olvasónk. 

Más a következő gondolatokat fogalmazta meg: - Örömteli, hogy a sajtok árát egyre több üzletlánc csökkenti. Csak, hát jó lenne, ha kapni is lehetne ezekből a kedvező árú termékekből. Sajnos én eddig hiába kerestem, mindenütt az üres pult fogadott - adott hangot nemtetszésének egy másik olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában