Postabontás

2023.03.03. 13:14

Az energiaitalok továbbra is hódítanak a fiatalok körében - teszik szóvá olvasóink

Az energiaitalok továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek a fiatalok körében, jóllehet a szakemberek a veszélyekre folyamatosan figyelmeztetnek - észrevételezték olvasóink.

W. K.

Fotó: HandmadePictures

- Az energiaitalos dobozok az ifjúság tartozékaivá váltak, úgy látom. Általános iskolások kezében is ott vannak a színes dobozok, pedig szerintem nekik nem szabadna ilyesmit inniuk. Számtalan fórumon hangoztatják a szakemberek, hogy ezek az innivalók hosszútávon rendkívül károsak lehetnek az egészségre. Nincs még elég beteg ember az országban? Jobban kellene vigyázni a gyerekeinkre! - osztotta meg aggodalmait egy olvasónk. 

Más a következőt fogalmazta meg: - Ahogy a gyerekeknek cigarettázniuk se szabad a suliban, illetve egyre több helyen a telefonhasználatot is korlátozzák az intézmények, ugyanígy az energiaitalokra vonatkozóan is be kellene vezetni a szigorítást. Az iskolába ilyen ital ne legyen bevihető! Van az efféle szabályhozatalnak bármi akadálya? - tette fel a kérdést olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!