Hideg fürdő lehet

2023.04.15. 20:18

Az esős időben a gyalogosokra is külön figyelniük kell az autósoknak

Az esős időben a gyalogosokra is külön figyelniük kell az autósoknak a hatalmas, járda menti tócsák miatt - hangsúlyozzák olvasóink.

W. K.

Fotó: Pezzetta Umberto

- Újra itt az esős idő, és ismét fel kell hívni az autósok figyelmét arra, hogy ne fröcsköljék le a gyalogosokat, mert nem hetvennel kell száguldozni. Kovácstelepen például 20-as zóna minden utca. Ha betaranák, a gyalogosok se lennének csurom vizesek a nemtörődöm autósok miatt - tette szóvá olvasónk. 

Más a következő tapasztalatokról számolt be: - Egy tanuló vezető haladt előttem pénteken, az esős időben. Minden tócsába belehajtott, mintha muszáj lett volna. Szegény gyalogosok győztek elugrándozni, hogy megússzák a fröcskölést. Volt, akinek sikerült, volt, akinek kevésbé. A látottak alapján azon gondolkodtam, hogy az oktató vajon ezt nem vette észre? Szerintem azt is meg kellene tanítani a jogosítványszerzés előtt állóknak, hogy a gyalogosokra esőben figyelni kell - írta előfizetőnk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában