Bosszankodnak a pécsiek

2023.04.07. 12:36

Senki nem tudja, hogyan juthat el a-ból b-be

Kaotikus a városban a közlekedés - özönlenek az olvasói panaszok.

W.K.

Fotó: Pezzetta Umberto

- A tábla szerint – ami nemrég kerülhetett ki– tilos napközben parkolni az Erreth Lajos utca Petőfi és Madách utca közti szakaszán. Tegnap kora délután három autó állt az út szélén. Ami azért gond, mert az amúgy is szűk utcában az útlezárások miatt jelentősen megnövekedett a kétirányú átmenő forgalom. Jó lenne, ha a szabálytalankodók nem nehezítenék tovább a helyzetet! - tette szóvá egy előfizetőnk. 

Más a következőt írta: - A belvárosból kertvárosba 40 perc alatt értem el autóval csütörtökön kora délután. Ami minimum a duplája a szokásosnak. A nagycsütörtöki forgalom olyan volt, mintha az egész város útra kelt volna. A helyzetet az útlezárások, amiket városszerte tapasztalni, csak tetézik. Miért nem lehetett ezekkel a munkálatokkal a nyarat, az iskolai nyári szünetet megvárni, amikor gyakorlatilag kiürül hetekre a város? - tette fel a kérdést olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában