Postabontás

2023.05.27. 12:30

A Béke park megközelítése továbbra is nehézkes - panaszolják olvasóink

A Béke park megközelítése továbbra is egy hatalmas gödrökkel teli, tengelytörő úton közelíthető meg - panaszolják olvasóink.

w. k.

- Szívesen járok futni a Béke parkba. Legutóbb az autómat a szokásomnak megfelelően letettem a város széli hipermarket parkolójában, és gondoltam, a földúton haladok futva tovább. Bár, ne tettem volna. Nagyon kellett figyelnem, hogy a bokám ne törjem ki, gyakorlatilag sima felület alig található az úton. Láttam, hogy autók is járnak errefelé - nem tudom, hogy ezt mégis hogy gondolta a város? A gödrök hatalmasak, az út elejére nyugodtan ki lehetne tenni a "járhatatlan" táblát - tette szóvá egy olvasónk.

Más is hasonló panaszt fogalmazott meg: - Egy évvel ezelőtt zárta el a Béka parkot, az ott lévő új játszótérrel együtt a városból érkezők elől a Gyöngyvirág utca lezsilipelésével az önkormányzat. Azóta rengeteg panasz fogalmazódott meg a terület megközelítésének nehézségeivel kapcsolatban. A hipermarket mögötti földesutat hiába próbálták felszórni, nem segített semmit. Javaslom az illetékeseknek, nézzék meg a saját szemükkel, milyenek ott az állapotok. Autóval az út használhatatlan. Szégyen!

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában