Hol csobbanjunk?

2023.05.06. 15:11

Az orfűi akvaparkot és a pécsi élményfürdőt hiányolják olvasóink

W. K.

A kép illusztráció

Fotó: Török János

Nyarat idéző az időjárás, hamarosan a strandok is nyitnak. Az orfűi akvaparkot hiányolják olvasóink, csakúgy, mint egy pécsi élményfürdőt. 

-Ismét eltelt egy év, és Pécsnek még mindig nincs egy valamirevaló strandja. A legtöbb város már hirdeti a június 1-jei nyitást - a pécsieknek megint utazniuk kell, ha kulturált körülmények közötti fürdőzésre vágynak. Nagyon nagy hiba volt, hogy az orfűi akvaparkot is hagyták így lepusztulni. Rengeteg pénzbe került, aztán az állagmegóvásával nem törődött senki. A kerítésen kívülről nézhetjük, ahogy a korábban tömegeket vonzó létesítmény az enyészeté lesz. Érdekelne, hogy a modernizálásával kapcsolatos tervekkel mi a helyzet? - tette fel a kérdést olvasónk.

Más a következőt fogalmazta meg: - Úgy tűnik, hogy idén Orfűn ismét meg kell elégedni a szabadstranddal, az akvapark bizonyára nem fog kinyitni. Régebben a pécsi és az orfűi önkormányzat összefogásról beszélt az ügy érdekében, ebből se lett semmi. Mi vajon a fürdő sorsa? És Pécsett? Hány évet kell még várni az élményfürdőre? 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában