„A Hullámfürdő idejét múlt”

2023.05.21. 21:31

Nyitnak a strandok a baranyai városokban, de Pécsen sehol semmi – bosszankodnak olvasóink

Sora nyitnak a strandok a környező városokban. Pécsett sajnos változás továbbra sincs – indul a strandszezon, valamirevaló strand nélkül – panaszolják olvasóink.

W. K.

Forrás: Szászvári Strandfürdő

– Sorra nyitnak a strandok a baranyai városokban, olvashatjuk egymást követően a híreket. Van, ahol fejlesztésekre is sor került, a népszerűség, a látogatottság növelése érdekében. És Pécsett? A Hullámfürdő idejét múlt, nem alkalmas az igények kiszolgálására. Így van ez már hosszú évek óta. Az unokáim úgy nőnek fel, hogy nem tudjuk őket helyben elvinni fürdeni, ha nálunk nyaralnak. Minden alkalommal utaznunk kell. Harkányba, Szigetvárra, Mohácsra, Siklósra. Csak, hogy néhány lehetőséget említsek. Pécs sehol nincs a sorban – adott hangot véleményének olvasónk.  

Más is hasonló gondolatokat fogalmazott meg: – Még szerencse, hogy van autónk, így nem kell nyáron akkor se lemondanunk a strandolásról, ha épp nem vagyunk szabadságon. Kocsiba ülünk, és elmegyünk valamelyik szomszédos városba. Persze sokkal egyszerűbb lenne, ha Pécsett is felfrissülhetnénk egy fárasztó munkanapot követően, de erre évtizedek óta hiába várunk. Én már nem is reménykedek, hogy valaha megépül egy valamirevaló fürdő városunkban. Megint itt a strandszezon, strand nélkül. Elkeserítő – írta lemondóan olvasónk. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában