„Remek strand lehetne belőle”

2023.03.08. 11:46

Akvapark építése helyett a Balokány-fürdőt kellene korszerűsíteni – javasolja több olvasónk

W. K.

Fotó: AS

– Erősen reklámozzák a létesítendő akvaparkot,  azonban egy vízi létesítményről nem esik szó. Szerintem sok embernek hiányzik a Balokány-fürdő. A technológiát kellene korszerűsíteni, a sportmedence feszített tükrűvé átépítésével, az épületek felújításával. Esetleg vizsgálni lehetne a volt baromfifeldolgozó melegvizes kútjaiból a melegvíz bevezetését is. Nem kerülne milliárdokba, és a keleti városrész lakói akkor is kedvelnék, ha már megépült az akvapark – osztotta meg gondolatait egy olvasónk.

Más a következőt írta: 

– Miért nem történik semmi a pusztulásnak kitett egykori Balokány-fürdővel? Azt tudtuk, hogy szökött a víz a medencéből, mert ez a terület egykor bolgárkertészet volt, s ezért a talaj nem volt megfelelően teherhordó. No de a mai technológiával ez minden bizonnyal könnyen megoldható. Remek strand lehetne belőle. Nagy parkkal. Sőt, a Zsolnay-épületből egy gyalogos-felüljáró híddal a már meglévő parkoló is biztosított lenne

 – javasolja levélírónk.  
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában