Oda kell figyelni

2023.05.21. 12:30

Vigyázni kell a csomagolt eperrel! – húzza alá olvasónk

A dobozba csomagolt eperrel, paradicsommal könnyen pórul járhat a vásárló – hívják fel a figyelmet olvasóink.

W. K.

Forrás: pixabay.com

– Az eper nem olcsó mulatság, hiába csökken hétről hétre valamelyest az ára. Ennek ellenére négy-ötnaponta szoktam vásárolni egy fél kilónyit. Viszont még soha nem jártam úgy, hogy ne kellett volna pár szemet kidobnom. Vagy azért, mert teljesen éretlen szemeket is belecsempésztek, vagy teljesen puhákat. És van, hogy teljesen ízetlen gyümölcs is kerül a finom, édes közé, amit szintén nem nagyon értek. Ha egy helyen termesztik, ugyanolyan körülmények között, és ugyanakkor szedik le, akkor erre mi a magyarázat? – fogalmazta meg problémáit olvasónk. 

Más a paradicsomra panaszkodik: – Műanyag dobozba csomagolt paradicsomot vásároltam az egyik hipermarketben. Egészségesnek tűnt a doboz tartalma és keménynek. Igen, a tetején lévők azok is voltak. Na, de ami a doboz belsejében volt, az inkább hasonlítható volt a lecsóhoz, semmint a paradicsomhoz. Gondolom, mondanom se kell: akciós volt az áru. Amin nem spóroltam semmit, mert a kukában végezte a nagy része. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!