Postát bontunk

2023.05.21. 07:40

Fotocella és óra is kell a csarnokba - javasolja olvasónk

Szeretném megtudni az okát annak, hogy a vásárcsarnoknál, az Ipari úti megállónál miért nincs egy pad, illetve fedett buszváró? - olvasható a kérdés a levélben.

DN

Fotó: Laufer László

Ha Kertvárosba mennék például a 8-as járattal, nem tudom hová letenni a kosarat, nem tudom hová leültetni az unokám. A megálló ideális helyen van, csak hát a körülmények nem nevezhetők elfogadhatónak. 

És ha már szóba került a vásárcsarnok: örülünk az újnak, szeretjük, de azért vannak hiányosságok. Az ajtók egy része le van zárva, és ott a kiírás, hogy átmenetileg nem működik. Az amúgy is nehezen nyitható nyílászárók ilyen hamar tönkrementek? Miért nem terveztek fotocellás bejáratot? 

A másik pedig a falióra, amiből kettő is volt a régi helyen. Az idős generációnak jellemzően kosár illetve bevásárlólista van a két kezében, nem okostelefonnal mászkál. Fontos lenne egy jól látható, nagy óra a falra. 
 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.  


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!