Postabontás

2023.06.13. 07:40

Elviselhetetlenek a csövesek - panaszolja olvasónk

Dunántúli Napló

A kép illusztráció

Fotó: Srdjan Randjelovic

A Csontváry buszmegállóban a csövesek viselkedésére panaszkodtak többen is a Postabontásban. Javaslom, ha valakinek ez fáj, menjen, és intézkedjen. Persze ez nem megoldható. Akkor a megoldás, hogy hívjon rendőrt, hiszen a hangoskodás miatt felléphetnének ellenük. A következmény: elszoknak máshová.

Az idősek is panaszkodnak, hogy lenézik őket. Én nem vettem ezt észre. Az bosszantó, ha nekiállnak a zebra előtt beszélgetni – persze ez nem korfüggő. A rendőr az autóst megbünteti, az nem számít, hogy a trécselők nem is akarnak az úton átkelni.

Gond hogy az időseket letiltanák az útról? Hát igen, pár évente újra kellene vizsgáznia KRESZ-ből mindenkinek. Nagyobb lenne a biztonság. Ha egy fiatal nem ismeri a szabályokat, de a reflexei jobbak, jobb a látása, könnyebben megelőzheti a bajt, az idősek viszont már nem. Én nem fogok vezetni, mert nem akarom más életét kockára tenni csak azért, hogy bizonygassam, milyen önálló vagyok.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában