Postabontás

2023.06.26. 21:30

Szinte minden parkolóban kéregetők zaklatják az embereket - panaszolják olvasóink

Wald Kata

Illusztráció

Fotó: Huszár Márk

- Sajnos már nincs olyan központi parkoló, ahol a kéregetők ne zaklatnák az embereket. Ugyanez vonatkozik a multik parkolójára is. Az egyik Siklósi úti élelmiszerdiszkont bejáratánál már régóta ül egy fiatal fiú, aki az arcát maszkkal eltakarja, és hol a kislányának spagettire, hol  gyógyszerre kéreget. Igen gyakran a felesége is ott van vele, kicsit távolabb folyamatosan dohányzik. De akkor ki van a gyerekkel? Amikor elegendő pénzt összeszednek, mennek a dohányboltba - osztotta meg tapasztalatait olvasónk. 

Más is hasonlókról számolt be: - Épp a kocsimba pakoltam az egyik pécsi, városszéli nagy hipermarket parkolójában, amikor odalépett egy férfi, és pénzt kért. Kezdte volna sorolni, hogy mire kellene neki, de félbeszakítottam, és mondtam, hogy ha a kocsimat visszatolja, megtarthatja a benne lévő százast. Erre fintorogva elvitte a bevásárlókocsit - csak arra tudok gondolni, hogy a száz forintot kevésnek találta....

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!