Postabontás

2023.06.11. 19:30

Zacskóktól várható tisztaság, de sokan nem takarítanak - véli olvasónk

Szeretném a közterület-felügyelet figyelmét felhívni arra, hogy sajnos még mindig vannak kutyások - nem is kevesen - , akik kedvenceik után nem takarítanak.

Bama.hu

Fotó: Ladóczki Balázs

Van, ahol a lakók még figyelmeztető táblákat is kitettek, kérve a gazdákat, hogy az ürüléket szedjék össze ebeik után. Ennek ellenére a fű tele van kutyapiszokkal. Elvileg bírságot is ki lehetne szabni a szabálytalanság miatt, de gondolom, hogy a tettenérésre nincs sok esély, ezért a figyelmeztetés, esetleg pénzbüntetés se túl gyakori. Más megoldás kellene. Egyre több lakásban tartanak kutyát, ehhez kellene a körülményeket is igazítani. 

Zacskókat helyezhetne ki a városüzemeltetés, biztos, hogy többen használnák. És speciális szemétgyűjtőkre is nagy szükség lenne. Mert az se jó, ha a fűben marad a kutyagumi, de az se szerencsés, ha a társasházak kukájába kerül, vagy a parkok szemeteseibe.   

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában