Volt, aki lemaradt a csodáról

2023.07.10. 14:40

Gyönyörködtetett, de bosszúságot is hozott a Fényfesztivál

Az idei Zsolnay Fényfesztivállal kapcsolatban pozitív és negatív élményekről is beszámoltak olvasóink.

Wald Kata

 

- Minden évben elkápráztat a Zsolnay Fényfesztivál - így volt ez idén is. Szombaton is vasárnap is megcsodáltam a fényekből szőtt alkotásokat. Pécs erre a pár napra igazi nyüzsgő európai várossá válik, örülök, hogy ismét a részese lehettem - adott hangot elégedettségének olvasónk.

Már negatív élményekről számolt be: - A Kodály Központba a lányom vitt el, hogy a földgömböt, amit beharangoztak megnézzük. Sajnos azonban az első emeletre, ahonnan igazán szépnek ígérkezett a látvány, nem tudtam feljutni, mert a lift nem működött. 83 esztendős vagyok, mankóval járok. A földszintről sajnos csak keveset lehetett látni a gömbből - csalódott voltam. A másik, ami nem tetszett, hogy semmiféle nyugdíjas kedvezményt nem adtak, utólag tudtam meg, hogy a jegy, amit a lányom vásárolt, milyen sokba került. Ha előre tudom az árát, a bejárattól visszafordultam volna - fogalmazta meg észrevételeit előfizetőnk. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában