Postabontás

2023.07.20. 16:20

Hiányolják a helyiek a Szőlő utcai buszmegállót Pécsen

A környék lakói szeretnék, ha a Szőlő utcai buszmegálló az eredeti helyére kerülne vissza, de a kérésük süket fülekre talál.

Wald Kata

Automatikusan generált description

Fotó: AS

– A Szőlő utcai buszmegállót egy építkezés miatt helyezték át sok-sok hónappal ezelőtt a Gergely utcához. Ami nagyon komoly nehézséget jelent sokunknak a környéken. Én elmúltam 80 éves, a feleségem 75 – a közlekedés nem egyszerű már a számunkra. A szomszédunkban is idős emberek élnek, ők se mozognak már könnyedén. A vásárcsarnokba rendszeresen járok – most, hogy itt a befőzés szezonja, minden nap mennék. Viszont a Pálos templomtól, vagy a Gergely utcától, azaz a buszmegállóktól a Szőlő utcáig cipelni a szatyrokat ebben a rekkenő hőségben rendkívül megterhelő. Az építkezés a korábbi Szőlő utcai buszmegállónál már befejeződött, a régi megálló így nem lenne útban senkinek. Kérjük ismételten a visszahelyezését! – írta egy olvasónk.

Más is hasonló véleményen van: – A Szőlő utcai buszmegálló nagyon sokunknak hiányzik. A megszüntetésével aránytalanul nagy lett a távolság  a két mostani megálló között. A környéken élők többször jelezték már az igényt, hogy szeretnék, ha a megálló visszakerülne az eredeti helyére. Mi vajon ennek az akadálya? Hiába a kérés, az sajnos süket fülekre talál – panaszolta olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!