Postabontás

2023.07.06. 11:00

Nem nyírják elég gyakran a füvet a pécsi közterületeken – bosszankodik olvasónk

Az elmúlt hetekben sok eső esett, a csapadék pedig kedvezett a fű növekedésének Ezt olvasónk is észrevette, s nehezményezte, hogy nem nyírják le elég gyakran a füvet a pécsi közterületeken.

Bama.hu

A kép illusztráció

Fotó: Szalay Károly

Olvasónk így vélekedett: a gyakori esőzések miatt a fű is úgy nő mint a gomba. Ezt figyelembe véve több olyan embert kellene felvennie a pécsi városüzemeltető cégnek akik a fűnyírással foglalkoznak. Nálunk körülbelül kéthetente nyírják a füvet, ami jelen helyzetben szerintem kevés. Amire újra visszaérnek hozzánk már 20 centis lesz a gaz.

Egy másik olvasónk jelzése is kapcsolódik a témához, ő egyes területek gazosságára hívta fel a figyelmet.

– Csatlakoznék olvasótársaimhoz, akik a város gazosságát sérelmezik. A volt Domus áruház virágtartóiban elszáradt, egy méteres gaz és kóró díszeleg. Az épület és a terület gondolom magánszemély tulajdona, ennek ellenére központi helyen van, tenni kellene valamit a gaztenger ellen. A város nem tűrheti el ezt a csúfságot. S, hogy még egy helyet említsek, a vásártéren is lenne mit gazolni, rendbe tenni, még soha nem nézett ki így – fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában