Postabontás

2023.08.28. 19:39

Dobják össze a vevők az óra árát? - teszi fel a kérdést olvasónk

Wald Kata

Illusztráció

Fotó: ArnitStock

Az új és a régi pécsi vásárcsarnok között óriási a különbség. Köszönhetően az újnak, rengeteget fejlődött a szolgáltatás minősége. Végre kulturált körülmények közt vásárolhatunk, áttekinthető, világos, tiszta környezetben. Valaki nemrég szóvá tette, hogy az ajtók nyitása nem könnyű, és észrevenni is nehéz a bejáratot az egyforma üvegajtók közt. Ez így igaz, de ha valaki sokat jár a csarnokba, megtanulja, hol tud ki- és bemenni.

Régebben sokan megfogalmazták a Postabontásban azt is, hogy már csak egy hatalmas falióra, ami hiányzik, hogy komfortosak legyenek a körülmények. A régiben ugyanis volt időmérő szerkezet, megszoktuk, hogy csak felpillantunk, és tudjuk, mennyi időnk van még vásárolni a busz indulásáig. Sajnos azt látom, hogy ezen a téren nincs előrelépés. Sokan úgy vélik, nem trendi már a falióra, nincs is rá szükség. Nekem és velem együtt sokaknak viszont más a véleményünk. Talán nincs pénze a városnak arra, hogy egy nagy méretű órát beszerezzen? Ha ez a helyzet, akkor javaslom, szervezzünk gyűjtést mi, vásárlók, hogy piacozás közben is egy szempillantás alatt megtudjuk, pontosan mennyi az idő.

Név és cím a szerkesztőségben

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!