Postabontás

2023.08.26. 19:30

Drogosok uralják a játszóteret az egykori Domus áruháznál – figyelmeztet olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: Ványi Ákos

Rendszeresen hajléktalanok foglalják el az egykori Domus áruház és a parkoló melletti terület padjait, akik közül többen valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állnak. 

A helyzet egyre rosszabb. A terület a hajléktalanok, drogosok kedvelt helye, akik rendszeresen elfoglalják a padokat, ahova aztán már nem tanácsos többé leülni. Az úgynevezett biofüvet használó zombik elriasztják az embereket. Erre példa, hogy a környéken élő családok egy része inkább más, távolabbi játszótérre jár a gyerekekkel, érthetően nem szeretnék ugyanis, ha a kicsik drogosok mellett csúszdáznának. Külön elkeserítő, hogy nem egy alkalommal láttam már a szertől bódult állapotban lévő tízen- és huszonéves fiatalokat a játszótéren és annak környékén. 

Nem olyan rég hasonló tapasztalatokról olvashattunk a Postabontásban – abban az esetben a levél írója szemtanúja volt, amint tűvel „lőtték” magukat fiatalok ezen a környéken. Minek kell történnie, hogy a hatóságok gyakrabban járőröz­zenek errefelé, és megszüntessék a tarthatatlan állapotot?

Név és cím a szerkesztőségben 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában