Fogós kérdés

2023.08.16. 21:30

Izgatja olvasóinkat, hogy vajon mi lesz a bezárt postahivatalok sorsa

A bezárt postahivatalok van, akinek hiányoznak, más arra kíváncsi, mi lesz a megüresedett épületek sorsa.

Wald Kata

- Csekket fizettem be a postán - majdnem fél órát várakoztam, mire sorra kerültem. Ha bezárják a hivatalok egy részét, akkor talán elvárható lenne, hogy a még működő helyeken valamennyi ablak nyitva tartson az ügyfélfogadási időben. Ezt sajnos nem sikerül teljesíteni

 - osztotta meg tapasztalatait olvasónk.

Más a következő észrevételt fogalmazta meg: - Lassan egy éve, hogy több postahivatalt is bezártak. Először sokan háborogtak, hogy a szolgáltatás elérhetetlenné vált, illetve, hogy a megmaradt helyeken nagyon sokat kell várakozni, aztán megszoktuk, beletörődtünk, hogy ez a helyzet. Pedig eleinte arról volt szó, hogy a bezárások csak ideiglenesek. Ma már látható, hogy a legtöbb érintett helyre végleg lakat került. Az érdekelne, hogy mi lesz a megüresedett épületek sorsa? Hogy csak kettőt említsek a sok közül: a Surányi úton, a Jurisics utcában is kihasználatlanok az épületek. Mi a terv ezekkel? Hagyják tönkremenni? Ha pedig új funkciót kapnak, akkor miben gondolkodik a tulajdonos?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!