Postabontás

2023.09.09. 21:30

A paradicsom folyik, a szőlő rothadt – bosszankodnak olvasóink

A silány minőség is oka lehet a fogyasztás csökkenésének – vélekednek olvasóink.

Wald Kata

Képünk illusztráció

– Csökken a fogyasztás – hallani a hírekben. Amin nem is lehet csodálkozni: szombaton 13 órakor az egyik élelmiszerdiszkontban nem lehetett tojást kapni, csak 30 darabos csomagban, a gyümölcsös pult szinte teljesen üres volt - szinte csak szőlőt lehetett volna venni, de azt mindenki ott hagyta, rothadt volt, ránézésre is nagyon rossz volt a minősége. Ugyanitt korábban akciós paradicsomot láttam, de azt se vette meg senki, mert szinte folyt, olyan puha volt. Tehát áruhiány és silány minőség - ezek is okai lehetnek a csökkenő fogyasztásnak – osztotta meg véleményét olvasónk. 

Más is a tojások minőségére panaszkodik: – Három doboz tojást is kinyitottam, mire találtam egy olyat, amiben minden darab ép volt, nem pedig törött. Sokszor a bűz is elviselhetetlen a boltnak azon a részén, ahol a tojást árulják. Az üzletben dolgozóknak ez nem tűnik fel? – tette fel a kérdést.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában