Postabontás

2023.09.22. 07:40

A tiszteletet ki kell érdemelni, fogalmazta meg véleményét olvasónk

Visszaélnek a korukkal az idősek, olvastam az utóbbi napokban megjelent pro és kontra véleményeket a DN-ben. Úgy gondolom, hogy a tiszteletet, a megbecsülést nem lehet kikövetelni. Azt ki kell érdemelni.

Wald Kata

Illusztráció

Fotó: Chokniti-Studio

 És ez teljesen független attól, hogy ki hány éves. Idősek Napjára az ingyenes koncertjegyet se lehet kikövetelni. Vagy adják, vagy nem adják. Bármi is a döntés, azt el kell fogadni. 

Elgondolkodtam, hogy vajon azok az idősek, akik azt gondolják, hogy koruknál fogva nekik több minden jár, mint bárki másnak, vajon miért vélekednek így. Arra jutottam, hogy talán a gyerekkorban keresendők az okok. Ma minden a gyerekekről szól, fantasztikus dolguk van, elég csak a programkínálatot megnézni egy-egy hétvégén, minden körülöttük forog. A mai időseknek, amikor ők voltak gyerekek, nem voltak ilyen lehetőségeik – talán most szeretnék bepótolni. Ehhez kellene talán több alkalmat biztosítani számukra, az elégedettségük érdekében.

Név és cím a szerkesztőségen

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!