Mi foglalkoztatja az embereket?

2023.09.17. 07:40

Visszaélnek a korukkal az idősek? - teszi fel a kérdést egy olvasónk

Wald Kata

A buszon az időseknek adják át a helyet a gyerekek, de az iskolatáskát ne a hátukon, hanem a kezükben tartsák, mert egy embernyi helyet elfoglalnak - teszik az észrevételeket az olvasók. 

Vagy a másik, ami az időseket foglalkoztatja az az, hogy miért nem kapnak ingyen koncertet idősek napjára. Ezeket olvasom a DN Postabontás rovatában az utóbbi napokban. Tisztelem az időseket, a gyerekeimnek is ezt tanítottam, akik már felnőttek. De teszem fel a kérdést: a gyerekeket ki tiszteli? Olyan nehéz az iskolatáskájuk, hogy alig bírják el. Ők hazafelé nem lehetnek fáradtak, csak azért, mert gyerekek? Az idősek napi koncert kapcsán pedig azt gondolom, hogy szép gesztus, ha kapnak ingyen valamit, de ha nem, akkor miért reklamálnak? Kezdem azt érezni, hogy az idősek visszaélnek a korukkal. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!