Kihez fordulhatnánk?

2023.10.07. 19:30

Éjszaka nincs sehol egy szájsebész?! - észrevételezi olvasónk

Pénteken a férjemnek kihúzták a fogát reggel. Vérhígítót szed, amit abbahagyott már kedden, az utasítás szerint. A vérzés azonban a foghúzást követően nem állt el, cserélni kellett gézt - olvasható a levélben.

Wald Kata

Képünk illusztráció

Délután négy óra felé a háziorvosnak jeleztük a problémát, aki azt javasolta, hogy ha nem múlik estig, akkor vigyük a szájsebészetre, a Dischka Győző utcába. Miután a vérzés nem csillapodott, hat óra körül oda is értünk, ahol azonban ki volt írva, hogy elköltöztek a Tüzér utca 1.-be. 

Nem vagyunk ismerősök Pécsett, de azért megtaláltuk. Ott azonban csak portás volt. Aki közölte, hogy nincs rendelés, majd csak szombat reggel 7 órakor a Dischka utcában. Ha elköltöztek, akkor hogy van mégis rendelés másnap? Nem értettük, de talán nem is ez a lényeg. Hanem az, amit a portás közölt velünk, miszerint sehol nem találunk senkit. 

Akkor most mi van?! Egész éjjel azon idegeskedtem, hogy mi lesz velünk, ha nem múlik el a vérzés. Rettenetesen fel vagyok dúlva a történtek miatt. 

Tényleg nincs szájsebészeti ügyelet egy ekkora városban?!

Név és cím a szerkesztőségben 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában