Olvasónk jelezte

2023.11.20. 16:40

A parkolók is komoly veszélyt jelentenek a kerekeknek

Most már nem csak az utak, hanem a parkolók kátyúmentesítésére is figyelmet kellene fordítani - ezt hangsúlyozzák olvasóink.

Bama.hu

Képünk illusztráció

Fotó: Mészáros János

Előfizetőnk a következő panaszt fogalmazta meg: – Hatalmas méretű gödrök nehezítik az autósok dolgát a vásárcsarnok mögötti parkolóban. A terület óriási kátyúkkal van tele – nem tesz jót az autónak se, de a járműből kiszállva is könnyen hasra eshet az ember. A parkoló használatáért pénzt kérnek, szerintem elvárható lenne, hogy ezért cserébe kulturált körülmények között tehessük le ott az autóinkat. A mostani helyzetet katasztrofálisnak tartom. 

Más a sportcsarnok körül tapasztalható állapotokat kifogásolja. – Évek óta gondot jelent, hogy a sportcsarnok nem rendelkezik kulturált parkolóval. A kaviccsal felszórt terület az épület mellett az autók számára fenntartott ugyan, de ha esik az eső, a kátyúk megtelnek vízzel, alig lehet a járművekből kiszállni. Mindez most, hogy a sportcsarnok felújítása zajlik nem jelent problémát, hiszen nincsenek rendezvények az épületben. Viszont nagyon bízom benne, hogy ha elkészülnek az építmény korszerűsítésével, akkor a parkoló rendbe tételéről se fognak elfeledkezni. Mert szomorú lenne, ha a jelenlegi állapotok maradnának a későbbiek során is.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!