Postabontás

2023.11.29. 19:30

Idegenek tömték tele a ház kukáját - panaszolja olvasónk

A Mecsek-oldalban lévő társasházunk előtt sétálgatva a napokban arra lettem figyelmes, hogy megáll egy autó, majd az anyósülésről kiszáll egy fiatalember, hátralép a csomagtartóhoz, és elkezd tömött szemeteszsákokat kipakolni a kukánkba.

Wald Kata

Miután egy nappal azelőtt jártak itt a hulladékszállítók, és ürítették ki az edényeket, volt hely bőven, hogy szinte teletömjék. Évtizedek óta élek ugyanabban a lakásban, a házunkban élőket ha másképp nem is, de látásból ismerem. A fiatalember és az autó sofőrje nem itt lakik. Aki a szemetet kipakolta poros munkásruhát viselt - gondolom, hogy valamilyen felújítási munka után hozták ide a szemetet. Nem akartam velük konfliktusba keveredni, ezért nem kérdeztem meg, hogy mégis ezt hogy gondolják?! 

Amit így utólag már bánok. Úgy tudom, hogy a mások kukájába a szeméthordás nem megengedett, sőt, büntetés is jár érte, ha lefülelik az elkövetőt. Úgy tűnik, ezt a két férfit ez a tény nem tartotta vissza. Ha pedig utána mi, lakók nem tudjuk hova tenni a szemetünket, akkor kénytelenek vagyunk a gyűjtőedény mellé halmozni a zsákokat. Amit nem szállítanak el, viszont vonzza a varjakat, rókákat, kóbor kutyákat.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában