Postabontás

2023.11.22. 19:30

Kóros szokásává vált a pécsi képviselőnek parkolás ellehetetlenítése – véli olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: alexfan32

A napokban több olvasói panasz is megjelent a Makár-tanya környékének parkolási anomáliájával kapcsolatban. Sajnos az írásokban szereplő önkormányzati képviselővel nekünk is hasonlóan rosszak a tapasztalataink. A Jakabhegyi út 18. szám alatti 18 lakásos társasházban élőkkel ugyanazt művelte Siposné Bikali Éva, mint a Makár-tanya környékén lakókkal.

A mi esetünkben az történt, hogy a velünk szemben lakó hölgy indítványozására – aki mellesleg a pécsi önkormányzat hivatalnoka – sövénnyel lezárták a ház előtti parkolásra használt területet, és megállni tilos táblát helyeztek ki az egyetlen parkolásra alkalmas részen, ellehetetlenítve ezzel nem csak a mi, de a környéken lévő dűlőkben lakók mindennapjait is. Számtalan levelet írunk, aláírást gyűjtöttünk, amit minden létező hivatalhoz benyújtottunk, de csípőből elutasították. A helyzet immár két éve változatlan. Tehát a Makár-tanya környékén lakók által tapasztalt eset nem egyedi. Ennek a képviselőnek úgy tűnik, kóros szokásává vált a parkolás ellehetetlenítése. Mindezt igazolja, hogy a mi kálváriánk mind a helyszín, mind az eljárás módja alapján megegyezik a Postabontásban a Makár-tanya kapcsán megjelentekkel. 

Név és cím a szerkesztőségben 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!