Postabontás

2023.12.02. 07:40

Ne helyre szóljon a parkolójegy! - javasolja olvasónk

Olvasom, hogy a parkolóövezetet ismét kiterjesztik.

Wald Kata

Fotó: Makovics Kornél

Valóban nagy boldogság ez minden pécsi autós számára. Úgy látszik, hogy a harácsolásból sosem elég. A parkolók nagy részén, egy óra alatt három-négy autó is megfordul, tehát óránként többször fizetnek az emberek feleslegesen pénzt a városnak. Azon kellene elgondolkodni inkább az illetékeseknek, hogy ha a parkolóövezetben vásárolok parkolójegyet, és a „megvásárolt” idő alatt egy másik helyen is megállok, akkor az érvényességi időn belül ott is legyen érvényes a parkolójegy. Ne parkolóhelyre, hanem időintervallumra szóljon az érvényesség! 

Az „elit” parkolásáról csak annyit, hogy építsenek a városháza alá parkolót, és ne mások elől vegyék el a parkolás lehetőségét, a hatalmukkal visszaélve. Többször látom, hogy a városházánál üresen állnak a lezárt helyek, kizárva a parkolásból a pécsi polgárokat, akik ezek szerint nem egyenrangúak, nekik korlátok vannak felállítva. Igaz, egyszer, mint szavazók, ők fognak korlátokat szabni. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában