Látni és látszani

2024.01.07. 11:00

Nem véletlenül találták ki nappalra is a tompított fény használatát

Wald Kata

Forrás: pixabay

Az izzókészlet vélhetően azért nem kötelező tartozéka már az autóknak, mert a modern járműveken csak a szervizben tudják az izzókat cserélni, házilag nem megy, mint régen. Ami azonban nem jelenti azt, hogy ne kellene elvárni, hogy a járművek valamennyi lámpája megfelelően működjön. Ha egyszer a rendőr lefüleli a hibát, figyelmeztet. Azt, hogy második alkalommal mi történik, vagy hogy nyomon követik-e, hogy már előzőleg kapott figyelmeztetést a mulasztó járművezető, nem tudom. Tartok tőle, hogy az előzményeket nem tartja nyilván a hatóság... 

Egy másik olvasónk az izzócsere költségeit tette szóvá. Míg egy-két évtizeddel ezelőtt ez potom költség volt, jóformán az izzó árába került, addig ma már a lényegesen drágább fényforrás mellett ki kell fizetni a szervízdíjat is, ami egy márkaszervíz esetében bizony nem kis tétel.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában