Veszély a kutyákra

2024.01.03. 16:40

Üvegszilánkokkal, tűzijáték-maradványokkal vannak tele a zöldterületek - panaszolja olvasónk

A szilveszter nagyon megviseli a kutyákat, több szempontból is - jelezték olvasóink.

Wald Kata

Forrás: boon.hu

- Üvegszilánkokkal, tűzijáték-maradványokkal vannak tele a zöldterületek a városban. Ott, ahol kutyát is szoktam sétáltatni. Hiába van pórázon az eb, miközben szaglászik, könnyen megsérülhet. Nem tudom, hogy a városüzemeltetés hogyan tervezi ezeket a területeket majd ettől a kutyákra veszélyes hulladéktól megszabadítani, de nagyon remélem, hogy mihamarabb eltüntetik ezeket a szemeteket! - írta előfizetőnk. 

Más a következők észrevételt fogalmazta meg: - Az, hogy a petárdázás tiltott tevékenység, hallhatóan sokakat nem zavart szilveszter napján. Mintha csak háborúban lettünk volna, olyan érzésem volt kertvárosban. Az internetes közösségi oldalak is tele vannak elkóborolt kutyák fotóival – ezek az állatok mind riadtan menekülhettek el otthonról. Akik a tűzijátékokban gyönyörködtek, azoknak ez vajon eszébe jutott? Hogy hány élőlénynek okoz szenvedést az ő párperces szórakozásuk? Nagy szerencse, hogy minden évben csak egy napig kell elviselni ezt a hangzavart. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában