Postabontás

2024.02.07. 12:00

A helyi járatokon sokszor elviselhetetlen a bűz - jelezték olvasóink

Wald Kata

Fotó: Olvasói fotó

-  Elviselhetetlen, orrfacsaró szagok terjengenek 10-ből legalább 8 alkalommal a 2-es számú helyi járaton. És ha ez nem lenne elég, jellemző az is, hogy a járaton kábítószer hatása alatt állók utaznak, akik leszállás után az autóbuszállomáson, vagy az Árkádnál kéregetnek, esetleg követelőznek. Úgy gondolom, a hatóságok, ha megszüntetni nem is tudják a problémát, de legalább megpróbálhatnának tenni valamit a helyzet megoldása érdekében - jó lenne, ha erre lenne kellő kapacitás. Mert úgy látom, hogy nagyon elfajultak ezek a dolgok, nem érezzük magunkat biztonságban - jelezte olvasónk. 

Más a következőt írta: 

- Ahogy az első ajtón kell felszállni a helyi járatokra, ugyanígy benne van az utazási szabályzatban az is, hogy piszkos ruházatban nem lehet utazni. Én rendszeresen találkozok a buszokon nem, hogy piszkos, hanem egyenesen a mocsoktól már bűzlő öltözékben utazókkal, mindez ápolatlansággal kísérve. Én szobafestőként dolgoztam aktív koromban - munkásruhában soha nem szálltam buszra. Büdös ruhában se kellene! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában