Postabontás

2024.02.01. 07:40

A szolgáltatásért fizetni kell – húzza alá olvasónk

Wald Kata

A kép illusztáció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Keresztesi Balázs

Napok óta azon megy a vita a DN hasábjain, hogy miért kell 200 forintot fizetni a vécé használatáért egy bevásárlóközpontban. Örömömre szolgált, hogy végre az egyik ott dolgozó tapasztalatait is megismerhettük a Postabontásban

Jól emlékszem, hogy 1972-ben, amikor az akkori Németország nyugati részén jártam, fizetni kellett a nyilvános toalett használatáért. Egy márka volt a díja, és az ajtón található nyílásba kellett bedobni, úgy lehetett bejutni. Úgy gondolom, teljesen jogos az elvárás, hogy ha egy szolgáltatást igénybe veszünk, akkor azért fizetni kell. Így van ez az élet minden területén. Érthetetlen amúgy sokak felháborodása. Húsz-harminc millió forintos autókkal mászkálnak sokan, de 200 forintot sajnálnak a mosdó használatáért kifizetni? Persze azt azért mindenki elvárja, hogy rend és makulátlan tisztaság legyen, illetve minden tökéletesen működjön az illemhelyen. Ezt meg kell fizetni! 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában