Postabontás

2024.03.10. 09:10

A buszon tömeg, maszk sehol - mi véd meg így a betegségtől?

Wald Kata

Forrás: Shutterstock

Fotó: r.classen

A belvárosból a Szigeti út felé utaztam szerda délután helyi járattal. Olvastam a Postabontás rovatban, hogy nemrég valaki a 4-es járat zsúfoltságára panaszkodott. Hát, ez nem a 4-se busz volt, de saját bőrömön tapasztalhattam a Postabontásban más által leírtakat. Épp, hogy felfértem a buszra, az ajtót a sofőr alig tudta becsukni utánam. És ezúttal nem az volt a probléma, hogy a tömeg megállt a jármű folyosójának a közepén. A busz hátsó részében is úgy utaztak az emberek, mint a heringek. Tudom, a sztrájk az oka. Amit elfogadunk, de nehéz elmenni szó nélkül az emiatt kialakult utazási körülmények mellett. Ráadásul az influenzaszezon kellős közepén járunk. Biztos, hogy az ekkora tömegben való utazgatás ilyenkor nem a legideálisabb. Én maszkot viseltem. Rajtam kívül senki más. Pedig voltak, akik mellettem végig köhögték az utat. No komment. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában