Kelletlen útitárs

2024.03.14. 19:34

Árad a bűz a vonaton - panaszolja olvasónk

Wald Kata

Fotó: simarik

Lassan itt a jó idő. Habár a dezodort télen is illendő lenne igénybe venni, sajnos sokan még mindig nem ismerik ezt a kifejezést. 

Márciusban volt "szerencsém" kétszer vonattal utazni. Amilyen mázlim volt, mindkétszer kaptam útitársat magam mellé, azonban kénytelen voltam befogott orral, az ablak felé fordulva eltölteni az időt. Hihetetlen, hogy az ember kifizeti a drága jegyet egy InterCity-re, de mégsem tud kényelmesen utazni, mert egyes személyek kellemetlen szagot árasztanak. Mi lesz majd a 40 fokban? Azt gondolom, ha már az elsőosztályra, laptopra, sörre van pénz, akkor egy testpermetre, dezodorra is telik. Arról nem beszélve, hogy ne ilyenkor fogyasszuk már el a vásárban vett hurka-kolbászt! Az alkoholos ital fogyasztását tömegközlekedési eszközön pedig betiltanám. Nem otthon vagyunk, legyünk már tekintettel a másikra!

Az alapvető higiénia betartása mindenki érdeke. Néha visszasírom a maszkos időszakot, akkor legalább nem éreztük a másikat. 

Egy bosszankodó utas

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában