Ne várjuk meg a bajt!

2024.04.26. 08:20

A kertvárosi park is omladozik, balesetveszélyes - panaszkodik olvasónk

Wald Kata

Forrás: Olvasói fotó

Egészen elképesztő, hogy milyen állapotban van a Csontváry utcai rendelőintézet és a Nevelési Központ által határolt tér Kertvárosban. A városrész egyik legszebb parkja lehetne, és mondhatjuk, hogy az is volt hajdanában. Mára azonban a térburkolat több helyen teljesen össze van töredezve, a szökőkút közelében egy fedett pihenőhely található, az oda vezető lépcsőből darabok hiányoznak, helyet adva a gaznak, amely el is kezdett növekedni a térkövek között. Olyan, mintha valaki kalapáccsal verte volna szét a lépcsősort. 

Forrás: Olvasói fotó
Forrás: Olvasói fotó

Az hagyján, hogy a látvány elkeserítő, sokkal nagyobb baj az, hogy balesetveszélyes.

Forrás: Olvasói fotó

 

Forrás: Olvasói fotó

Ha valaki itt a lábát törné, egyáltalán nem lehetne csodálkozni rajta. A fedett, esőbeálló szerű építmény szintén omladozik több helyen. A város vezetésének ez eddig nem tűnt fel? Hogy hagyhatták ezt a szép pihenőparkot így tönkremenni? Van egyáltalán valaki, aki az állapotát ellenőrzi? Vagy csak akkor fognak felfigyelni a problémára, ha valaki balesetet szenved a romos állapotok miatt? Gyerekek járnak erre nap mint nap az iskolába, idősek az orvosi rendelőbe. Nem kellene megvárni, amíg baj történik!

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!