Postabontás

2024.04.13. 08:20

Botrányos állapotok a Citrom utcában - hívja fel a figyelmet olvasónk

Felháborító, ami a Citrom utca déli oldalán történik nap mint nap.

Wald Kata

Nem tudunk a járdán közlekedni, mert a kocsma vendégei rendszeresen kitelepülnek a városfal által határolt szűk sétányra. Április 11-én például zenétől volt hangos a környék. Ami megengedhetetlen. Sokan sétálnának errefelé, üzletek, szolgáltatók is működnek a Citrom utcának ezen a felén, de akik erre jönnének, sokszor inkább sarkon fordulnak, amikor meglátják, mi zajlik a kocsma előtt. Gondolom, az önkormányzat adja ki az engedélyt arra, hogy a járdát elfoglalva asztalokat helyezzenek ki ezen a szűk kis részen. Ha valóban engedélyezték, akkor javaslom, tartsanak helyszíni szemlét a város illetékesei, és akkor láthatnák a saját szemükkel, hogy mi a realitás. 

Folyamatosan teszünk bejelentéseket a tarthatatlan állapotok miatt - ezen a részen hat éve nincs közvilágítás, hiába jelezzük a problémát. Vizelet, emberi ürülék - ez jellemzi a területet sajnos. Az, hogy ilyenek a körülmények, üzletrontásnak is felfogható, hiszen aki ezt látja, annak nem csoda, ha nincs kedve errefelé sétálni, és megnézni, milyen üzletek, szolgáltatások működnek itt. Mindez a belváros kellős közepén, a város egyik népszerű sétálóutcájában. Miért nem tesz semmit az önkormányzat?!

Név és cím a szerkesztőségben

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában